دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

پاتروشف: روسیه آماده حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین است

پاتروشف: روسیه آماده حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین است دبیر شورای امنیت ملی روسیه در رایزنی‌های امنیتی با نمایندگان کوبا، ونزوئلا، نیکاراگوئه، و بولیوی بر حمایت همه‌جانبه مسکو از «دوستان آمریکای لاتین» تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت ملی روسیه با انشتار بیانیه‌ای اعلام کرد که «نیکلای پاتروشف» دبیر این شورا که دیروز به منطقه آمریکای لاتین سفر کرده در رایزنی‌های امنیتی با نمایندگان نیکاراگوئه، کوبا، ونزوئلا و بولیوی بر آمادگی مسکو برای ارائه حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین خود تأکید کرد.

 

این رایزنی‌های امنیتی در شهر ماناگوئه در نیکاراگوئه انجام شد.

 

در بیانیه شورای امنیت ملی روسیه آمده است که « کشورها درباره مسائل امنیتی منطقه ای از جمله اقداماتی برای مقابله با مداخله خارجی در امور داخلی کشورهای مستقل تبادل نظر کردند.»

 

دبیر شورای امنیت ملی روسیه دراین‌باره تأکید کرد که «ما به نوبه خود آماده هستیم تا همه حمایت های ممکن و همه جانبه را از دوستان آمریکای لاتین خود ارائه کنیم. لازم است هماهنگی خود را در پلتفرم های بین المللی تقویت کنیم. شانه به شانه برای برابری حاکمیتی کشورها، حاکمیت قانون، تقسیم ناپذیری امنیت، غیرقابل قبول بودن مداخله در امور داخلی و مخالفت با فشار تحریم‌های غیرقانونی اقدام می‌کنیم.»

 

پاتروشف در ادامه افزود آمریکا فشارها را بر چند کشور آمریکای لاتین افزایش خواهد داد؛ کشورهایی که با سیاست‌های استقلال‌طلبانه خود واشنگتن را ناراضی می‌کنند.

 

دیروز رسانه‌های روسی اعلام کردند که نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه برای دیدار با مقامات ارشد دولت کوبا، وارد هاوانا، پایتخت کوبا شد.

 

شورای امنیت روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه برای انجام رایزنی های امنیتی روسیه و کوبا وارد هاوانا شده است.

 

اواخر بهمن نیز سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه برای دیدار با مقامات ارشد دولت کوبا به هاوانا سفر کرد.لاوروف در جریان این سفر با وزیر خارجه و رییس‌جمهور کوبا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

پیش از این الکسی ژوراولف، از قانون‌گذاران روسیه اعلام کرده بود که روسیه باید در واکنش به برنامه های ادعایی واشنگتن برای انتقال سلاح های تاکتیکی خود به اروپا، تسلیحات هسته ای خود را در کشورهای دوست و نزدیک مرزهای آمریکا مانند کوبا، ونزوئلا، و نیکاراگوئه مستقر کند.

 

ژوراولف معاون اول دبیر کمیته دفاعی پارلمان روسیه و رهبر حزب رودینا (سرزمین مادری) است.

 

این اظهارات قانون‌گذار روس پس از آن بیان شد که رسانه‌های انگلیس اعلام کردند که دولت آمریکا به منظور مقابله با روسیه قصد دارد پس از ۱۵ سال برای نخستین بار تسلیحات هسته‌ای خود را در خاک انگلیس مستقر کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار